מעקף תריסריון

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

06/08/2011 | 21:18 | מאת: שלומי

שלום דר קידר, הBMI שלי הוא 56 , מאיזה גיל אתה עושה את הניתוח מעקף תריסריון?

ההחלטה על סוג הניתוח היא אישית, ומושתתת על ראיון אישי איתי ועם הדיאטנית, בהתחשב בהרגלי אכילה, אורח חיים, מחלות נלוות, מצב הבריאות, תרופות, ועוד.. כמובן חשובים מאוד גם מצב תזונתי מבחינת מצב משק הויטמינים. רק אחרי כן מחליטים על סוג הניתוח, כמובן מעקף תריסריון הוא אחד הניתוחים שאני מבצע. מותר לבצע כל אחד מהניתוחים החל מגיל 13 בבנות, ו15 בבנים. יש לציין כי מעקף תריסריון גם ניתן לבצע בשני שלבים נפרדים.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת