בדיקות

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

06/07/2011 | 11:17 | מאת: נעה

שלום רב, אבקש לדעת אילו בדיקות יש לערוך לפני ניתוח שרוול. כמו כן האם יש קשר בין שני בתי החולים-השרון ובלינסון לגבי ביצוע ניתוחיי קיצור קיבה. האם הרצאה בביח השרון אצל דר מינץ-תאפשר גם ניתוח בבלינסון? תודה

אם את רוצה לעבור את הניתוח בבילינסון - את צריכה לעבור גם את ההרצאה שם. ברוב המקרים רשימת הבדיקות זהה בכל מקום, אבל יש בדיקות אופציונליות נוספות, לפי מקום ומצב רפואי... אם אם מתכננת בבלינסון - תקבלי את ההפניה לבדיקות בהרצאה...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת