האם ישנה אפשרות לא לעבור בדיקת מנומטריה ושט

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

08/09/2016 | 17:57 | מאת: יגאל

שלום רב! המליצו לאשתי בין היתר לעבור בדיקת מנומטריה ושט לפני ניתוח של בקע סרפעתי. אשתי סובלת מכאבים עזים ואינה יכולה לעבור בדיקה זו. האם בדיקה זו כל-כך הכרחית לפני ניתוח של בקע סרפעתי? תודה.

מבלי לדעת מה הפרטים על מחלת בריפלוקס, חומרתה, לראות את הצילום, לדעת פרטים על התלונות, איך התגלה, איך מטופל, אם עשתה בדיקת ניטוק חומציות הוושט, וכו - לא ניתן לענותץ בהרבה מהקמרים אפשר להחליט על הניתוח ללא הבדיקנ, אבל לפעמים היא כן הכרחית. צריך לפנות לצוות המנתח

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת