עצירה בירידה במשקל חודש לאחר מעקף קיבה.

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

09/08/2016 | 17:46 | מאת: צופי

שלום פרופ' קידר, לפני 24 יום עברתי מעקף קיבה וכריתת כיס מרה. במהלך הזמן(לפני שבוע) ובהתייעצות עם האנדוקרינולוג שלי הפסקתי את השימוש במשאבת אינסולין(ממנה סבלתי) וחזרתי לזריקות- לנטוס -35 יחידות בלילה ואפידרה על פי הצורך במהלך היום. הירידה במשקל לאחר הניתוח הייתה יפה אך כשבוע אני "תקועה" על 11.5 ק"ג ולא יורדת מעבר לכך. כמו כן יש לי תחושות רעב ו"קרקורי קיבה" בשעות אחה"צ והערב. האם התופעה סבירה? האם יכול להיות קשר להחלפת סוג האינסולין ושיטת מתן האינסולין? מה לעשות, אני מיואשת. תודה

זה מוקדם בשביל להתאכזב... הירידה לא אחידה, תמיד כך - שבוע אחד יורדים 3-4 קג ושבוע אחרי- לא... קרקורי קיבה - זה אומר שצריך להתקדם למזון מוצק יותר, תוך כדי לעיסה קפדנית... זה מספק שובע יותר טוב..

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת