ניתוח מיני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

05/11/2015 | 15:34 | מאת: תמר

אני כ-8ימים לאחר ניתוח מיני מעקף קיבה שעבר בסדר (ללא נקזים), לאחר יומיים התחיל לי דימום שנפסק לאחר קבלת זריקה לעצירת דימום, ל-12 שעות, והמשיך שוב בכמות קונה יותר (אציין שהתחלתי עם מוגלובין 11.9 והגעתי ל6.6 , קיבלתי מנת דם והמוגלובין עלה בין 7.5-8.5, בהמשך האשפוז עדיין היה לי דימום מעט מאוד, בערך פעם ביום, בבדיקה בשחרורי המוגלובין הגיע 9.2השתחררתי במצב הזה מקווה שזה בסדר, האם זה נורמלי (אציין, שבאופן כללי מרגישה טוב ללא בחילות וללא כאבים)

אני לא במין את השאלה שלך... היה לך סיבוך - דימום , זה יכול לקרות בכל ניתוח... אז מה את שואלת..?האם זה נורמלי שהיה סיבוך? או שאני לא מבין מספיק...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת