אין תחושת שובע וכמויות גדולות של אוכל ניתן לאכול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

11/09/2015 | 19:16 | מאת: רויטל

עברתי את המיני מעקף ורוב הזמן אני רעבה, שעה אחרי ארוחה אני אוכלת עוד משהו כמו עגבניה/ מלפפון וכו.. וכמויות שאני יכולה לאכול הן גדולות יותר ביחס לשרוול למשל קערה נדיבה של סלט, קוטג' שלם וקופסת טונה שלמה. אמנם אני יורדת במשקל כי אני נזהרת (16 ק"ג בחודשיים וחצי) אבל זה מדאיג לגבי העתיד שכן אעלה במשקל חשבתי שהניתוח יתן לי את הכלי לאכול כמויות קטנות כמו למשורוולים אבל זה ממש לא קורה וכבר מיד לאחר הניתוח אני נזהרת ושומרת וסובלת מחוסר שובע כמו בכל הדיאטות שעשיתי לפני הניתוח

אני מבין כי רצית פשוט להתחלק במידע... לא שאלת שאלה. תחושת הרעב והקיבולת תלוים בגודל הפאוץ... אין לדעת איזה גודל עשו לך... אז לכן זה טוב שאת נזהרת... בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת