כנרת 47

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

08/05/2015 | 14:40 | מאת: שמואל מ

אני עברתי ניתוח קיצור קיבה לפני 4 שנים וכל מה שירדתי עלךיתי חזרה ביקרתי אצל המנתח שניתח אותי ויצאתי ממנו עם המלצה לרדת בדיאטה רגילה אנני מצליח על אף נסיונות רבים. העם ניתוח מעקף קיבה יכול לעזור לי

לא ניתן לענות לך בלי פרטים נוספים... איזה ניתוח עברת? מה היה המשקל לפני כמה ירדת, למה עלית, האם הקיבה מורחבת, האם יש מחלות, תרופות גיל, וכו... מה המשקל כיום גובה, BMI'..... כל הפרטים חשובים תשובה לשאלה כזו ניתן לקבל רק בביקור אישי

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת