החלמה ממעקף קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

24/11/2014 | 21:10 | מאת: שושי

אני מחלימה מניתוח מעקף קיבה אני נמצאת ביום החמישי מהניתוח בסהאביותר"כ אני מרגישה טוב חוץ מכאבים חזקים באזור המותן השמאלית זה מרגיש כמו התכווצות שרירים חזקה מאוד.כשאני יושבת זה כואב יותר עד שאני מוצאת תנוחה שנותנת לי הקלה בכאב.לפעמים כואב למרות האופטלגין.כמו כן היום עשיתי פעולות שונות בבית כמו רחיצת כלים שפשוף סירים התכופפתי ישבתי באוטו עד כמה מותר להתאמץ והאם יכול להיות שחלק מהכאבים מעידים על התאמצות יתר?

שלום שושי, זה נשמע שהכאב נובע מהפעילות. מציע שתעבדי פחות, תנוחי, ותקחי נגד כאבים.. אם זה מחמיר, או יש עלית חום, צמרמורת, הקאות חולשה - תודיעי לי. תרגישי טוב

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת