סוכרת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

15/09/2014 | 07:27 | מאת: יהונתן

שלום שמי יהונתן בן 29 יש לי סוכרת סוג 2 תורשתית לא מאוזנת , לא מצליח לאכול נכון , אני מעוניין לעבור ניתוח שיוריד לי את הרעב ויגרום לי להפסיק לעלות ולרדת במשקל כמו אקורדיון הגובה שלי 1.83 שוקל 105 אני מתלבט האם זה מסוכן לי ? חוץ מהסוכרת אין לי מחלות רקע רק מחפש מהסיכונים של הניתוח , והאם ניתן לעשות אותו חינם ?

שלום לך הBMI שלך הוא 31. היום הזכאות לניתוח - אינדיקציה רפואית לעבור את הניתוח - היא BMI מעל 35. זה אומר שאתה לא יכול לעבור ניתוח היוםץ בקרוב בישראל יתנהל מחקר במסגרתו אנשים עם BMI בין 30 ו35 יוכלו לעובר ניתוח .. כעת אתה לא יכול לעבור.. האינדיקציה קיימת דווקא עקב הסיכונים בניתוח - על מנת להצדיק את הסיכון של הניתוח ... שהתועלת מהניתוח תהיה יותר גבוה מהסיכון

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת