שילוב ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

06/09/2014 | 01:59 | מאת: אור

שלום דר קידר, אני בת 39 ושוקלת כיום הכי הרבה ששקלתי כל חיי, מישקלי הוא 145 קג. כל חיי אני יורדת ועולה במישקל בעשרות קג. כיום אני שוקלת לעבור ניתוח שרוול. שאלתי היא האם אפשר לשלב ניתוח שרוול וכריתת כיס מרה ביחד? יש לי אבנים בכיס מרה שמידי פעם גורמות לכאב ואחר כך הכאב נעלם להרבה זמן ואז שוב חוזר ושוב נעלם. תודה רבה.

זה בהחלט אפשרי... רק צריך לבדוק אם יש באמת צורך בכך.. ושהכבא נובע מהאבנים.. כריתת כיס מרה באדם במשקלך הוא לא חלק פשוט בניתוח...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת