ניתוח עודפי עור לאחר ניתוח בריאטרי וביה קשה בעמוד

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

25/08/2014 | 11:43 | מאת: מיכל

אני לאחר ניתור מעקף קיבה ויש לי עודפי עור כמו כן במהלך ההחלמה נפצעתי בבית ויש לי חוליה שבורה L3 קופת חולים מכבי מסרבת לאשר לי ניתוח באומרה שאין קשר בין כאבי הגב כלומר לא מכביד על הגב עודפי עור שהם טוענים שזה במשקל 3 קג' האם ניתן לעשות משהו? יש מאמר בנושא? אשמח לעצה טובה

זה נכון שעודף המשקל של העור לא גדול מ5 קג, וזה לא משמעותי במשקלים אבל כיוון שאתה אחרי ניתוח בריאורי - וזה תלוי כבר כמה ירידת (כמה?). אם הירידה משמעותית - אתה יכול לפנות לפסטיקאי, ולרופא עור, על מנת לקבל חוות דעת , שתומכת לעודפי עור מהווים בעיה רפואית - למשל היגיינה, וכו. אם זה לערער

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת