ניתוחים בריאטריים לחולי סוכרת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

21/05/2014 | 16:16 | מאת: יוסי

באיזה בתי חולים בירושלים מתבצעים ניתוחים בריאטריים לחולי סוכרת ומי הרופאים

בהדסה - עין כרם והר הצופי, ובשערי צדק. תחפש באינטרנט - תגיע לאתרים של בתי החולים - שם יש מידע. תמיד כדאי להתענין אצל הרופא ולפני שמגיעים אליו - מה הנסיון שיש להם, - מספר ניתוחים, סוגי ניתוחים, האם יש מעקב, מה מגוון הניתוחים שמבצעים, מה הצוות שנותן תמיכה, _דיאטנית, פסיכולוגית, עובדת סוציאלית, אחות מתאמת) ולשאולמה הניסיון שלהם בטיפול במקרים מורכבים, ושיעורי הצלךחה וסיבוכים

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת