שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

02/04/2011 | 11:29 | מאת: חביבה אוחנה

שרום לד'ר קידר אני עברתי ניתוח קיצור קיבה לפני 14 שנה בבית חולים השרון הניתוח היה בזמנו מסורבל עם פתיחת בטן וסיכות . לפני 4 שנים עשיתי ניתוח טבעת אצל סובחי בשיטת הלפרסקופיה ובניתוח הוא הוציא לי את הטבעת הישנה ושם לי טבעת מתכוונת, רק שאצלי הניתוח לא הצליח והמשכתי לאכול אני שוקלת 135 קילו 180 גובה ונמאס לי ממצבי . פרופסור רובין שניסיתי לפנות אליו שלח אותי לדיאטנית וזה באמת הזוי להאמין שאצליח להוריד 50 קילו בדיאטה לעולם לא הצליחה עבורי . ד'ר קידר אני שמעתי שאתה מטפל באנשים כמוני ואתה יכול להיות עבורי המושיע והשאלה שלי האם לפי הנתונים השארתי כאן יש לי אפשרות לעבור אצלך ניתוח לטיפול בהשמנת יתר שלי כי מצבי לא טוב ואני רק משמינה עוד ועוד אני תושבת אריאל קופת חולים כללית האם אני יכולה להגיע לבלינסון לפגישה איתך אודה לתשובתך

כן, חביבה, יש אפשרות לבצע שוב ניתוח. כמובן זה לא פשוט , לעשות ניתוח שלישי באותו המקוםץ גם הסיכון שלו גבוה יותר, גם זה מסובך, והאפשרויות של הניתוח מוגבלות... אבךל זה בהחלט אפשרי... את יכולה להגיע למרפאה בבלינסון.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת