דר קידר שלום

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

31/12/2013 | 14:28 | מאת: דיאנה

דר קידר שלום עברתי לפני 9 חודשים בבית חולים רמבם ניתוח שרוול מאז הניתוח אני סובלת מבחילות הקאות צרבות על בסיס יום יום כאבי חזה וכל פעם שאני מנסה לאכול האוכל חוזר מזה חודשיים אני לא מצליחה לאכול כלום טופלתי בלוסק לא עזר גם טופלתי בלנטון לא עזר הייתי אצל המנתח והוא המליץ על ניתוח מעקף קיבה יש לציין שאני סובלת מרפלוקס בלתי נשלט

צר לי לשמוע על הבעיה! האם עשית צילום וושט קיבה? האם עשו לך גסטרוסקופיה? ומה היו התוצאות? ובמה אוכל לעזור ?

03/01/2014 | 09:31 | מאת: דיאנה

כן עשיתי צילום ושט רפלוקס לושט הודגם רפלוקס עד לשליש תחתון של הושט ובבדיקת גסטרו אין ממצא חריג ללא בקע סרעפתי השאלה היא האם אתה ממליץ על ניתוח מעקף קיבה ? מדובר ברפלוקס שאינו נשלט ומפריע עד מאד לאיכות חיי

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת