מבקש את עזרתך הדחופה אני לאחר תראוומה משפחתית

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

29/10/2013 | 18:21 | מאת: ישראל מבני ברק

לכבוד ד"ר קידר אני בן 39 נשוי + 3 ילדים עם BMI 46 ומעוניין לעבור ניתוח שרוול אצלך . לצערי הרב לפני 6 שנים עמדתי לעבור ניתוח מעקף אצל ד"ר סובחי אני ועוד שני אחיותיי , אך לצערי הרב אחותי השנייה אמא ל- 4 ילדים בת 40 נפטרה מסיבוך בניתוח ,ומאז ועד היום יש לי פחדים גדולים וסיוט מכך . אבל לפני שנתיים הצלחתי להוריד במשקל 54 ק"ג ע"י פעילות ספורטיבית ותזונה - אך לצערי הרב קיבלתי פריצת דיסק אחת , וכיום נוספו לי עוד 3 פריצות דיסק בגב תחתון - תאונת עבודה , ובכך אני כיום לא מסוגל ללכת או לבצע שום פעילות גופנית עקב הפריצות דיסק .והעלתי בחזרה 30 ק"ג , אכן לאחר התייעצות עם רופא המשפחה שלי ד"ר ינוש וינקלר שמכיר אותנו היטב , וממליץ עליך בחום רב . אציין כי ביצעתי השבוע את כל הבדיקות הדרושות לניתוח . אבקש מימך בכל לשון של בקשה : 1. ברצוני לתאם איתך תאריך לניתוח בדחיפות עקב שהפחד לא מרפה ממני במיוחד לאחר הטראוומה שעברנו . 2. מאחר ואני חבר בקופת חולים מכבי ויש לי ביטוחים משלימים במכבי , האם שייך שרק אתה תבצע את הניתוח מההתחלה ועד הסוף ללא סטאגרים ? 3. באיזה בית חולים כדאי שנבצע את הניתוח מבלי שאצרך להמתין הרבה זמן? 4. מה העלות של הניתוח ? כי מכבי אמרו לי שיש לך הסדר איתם ? 5. האם כדאי והאם זה חשוב לבצע איזה הכנה פסיכולוגית או סיוע נפשי לפני הניתוח ע"מ לנסות להוריד תפחד ? או שזה לא משנה ? כי אמרו לי שמנותח צריך להיות עם כוחות נפשיים גדולים בזמן הניתוח ? בתודה מראש על היחס ועל שיתוף הפעולה מצידך בברכת : "שלא תצא תקלה על ידך" ישראל 054-3030608 ממתין לתשובתך

את לא יכול לעבור ניתוח בבילינסון כיוון שאתה מבוטח מכבי. האפשרות שלך זה רק בית החולים אסותא. אין שם סטאזרים. אכן יש לי הסדר עם מכבי. עלות הניתוח אתה יכול לברר במכבי - אתה משלם להם , הם גובים ממך, ולא אני. אתה יכול להתקשר למרפאה שלי - בשביל לתאם תור לפגישה - איתי ועם פסיכולוגית = זה אכן מאוד חשוב במקרה שלך...יש לנו פסיכולוגית מנוסה בבעיות כמו שלך בדיוק... 03-7644585 - זה המספר

06/11/2013 | 18:33 | מאת: ישראל מבני ברק

תודה רבה על תגובתך המפורטת בשאלתי . אך ברצוני לדעת האם עלי ללכת לוועדה שיש לי בעוד שבוע ? או להמתין עד אחרי שתחזור מחול ונפגש . ורק אח"כ וועדה ?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת