קיצור קיבה לחולי סכרת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

07/10/2013 | 14:21 | מאת: נלי טל- בר

קיבלתי מידע מחולה סכרת שעבר ניתוח לקיצור ריבה והמחלה נעלמה. מבקשת לדעת מה קורה בגוף עקב קיצור הקיבה שגורם למחלה להעלם.

שלום לך, התשובה מסובכת למדי. אנא תקראי את המאמר שלי באתר הבא. או לפחות את התקציר. https://www.ima.org.il/harefuah/Download.aspx?fi=5247

03/11/2013 | 16:29 | מאת: שרית גרינוולד

רופאת הסכרת שלי המליצה לי לעשות ניתוח כיבה מאחר ולא מצליחים לאזן לי את הסכרת מה יש לכם לספר לי האם כדאי מומלץ

16/06/2014 | 00:04 | מאת: אמיר

הניתוח מסייע בירידה במשקל וכן בירידה בסוכר הכעתי לרמה A1C 6.5 אבל הניתוח לא עוזר בפגיעת אברי מטרה עיניים רגלים וכד'

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת