ניתוח לקיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

21/07/2013 | 18:12 | מאת: יוסי

אבקש לדעת מהם היתרונות וחסרונות בניתוח בבי"ח ציבורי וניתוח באופן פרטי

הניתוח לטיפול בהשמנה חולנית (כל הניתוחים) כלול בסל הבריאות . זה אומר שהניתוח מממומן על ידי הקופה. אתה צריך לשלם (וזה רק אולי) רק אם אתה מפעיל את הביטוח המשלים שלך על מנת לעשות בחירת מנתח, אם אתה מחליט שאתה רוצה לקבוע איפה ומי ינתח אותך. (זכות זו כלולה בביטוח משלים, או בביטוח פרטי, וצריך לבדוק, כיוון הכיסוי שונה בין הקופות) בדרך כלל במערכת הציבורית ההמתנה ארוכה, ובפטית - קצרה יותר

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת