סכרת לא מאוזנת - ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

06/07/2013 | 17:50 | מאת: עדן

שלום , אבי בן 53 סובל מכולסטורול ומסכרת בחמש השנים האחרונות , הוא מטופל בכדורים והוא אף פעם לא מאוזן . אבי שוקל 88קג גובה 1.76 . מבחינת BMI הוא תקין . הוא ביקש מהרופא לעשות ניתוח קיצור קיבה , אך הרופא אמר לו שהוא לא מתאים . קראתי לאחרונה שמשרד הבריאות מאשר ניתוחים למי שיש סכרת לא מאוזנת ובעל BMI 30 יכול לעבור את הניתוח . אנו לא רוצים לאבד את אבינו למחלה , אודה לך אם תוכל להמליץ לנו מה לעשות ואם תוכל להפנות אותנו למישהו שיכול לעזור לנו . תודה

שלום, הBMI שלו הוא 30 בדיוק. זה אןומר שיש אפשרות לשקול ניתוח. בסופו של דבר קובע רופא הסוכרת שלו וקופת החולים... ניתן לפנות לכירורג שמבצע את הניתוחים האלה, ולהתיעץ

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת