ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

15/04/2013 | 12:37 | מאת: אלמונית

חולת סכרת TYPE 2 מגיל 16.5 , בת 32 משקל 84 ק"ג 164 גובה , אחרי שניסיתי המון דברים ללא הצלחה , מעוניינת לבדוק אפשרות לניתוח , איך מתחילים תהליך ? איזה ניתוח כדאי אם בכלל , האם יש סכנה בניתוח כזה ?

על מנת להתחיל יש לקבוע פגישת יעוץ אצל כירורג שמבצע את הניתוחים. יש סיכוי טוב מאוד שהניתוח יעלים את הסוכרת, או ישפר אותה במאוד, אבל זה מאוד תלוי בסוג הניתוח. ככל שהניתוח רדיקאלי יותר - כך הסיכוי להצלחה עולה.. ב בשבילך הייתי חושב על ניתוח יותר יעיל, כיוון שאת צעירה, יש לך עוד הרבה שנים לחיות עם הסוכרת והיא עלולה לגרום לסיבוכים קטלניים אם לא תצליחי להיפטר ממנה בניותח. יש סכנה בכל ניתוח... אבל בידיים טובות (כירורג) סהכ הסכנה קטנה.. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת