חולת סוכרת, לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

06/03/2013 | 12:07 | מאת: סיסי

ד"ר קידר שלןם, אני בת 57 גובה 1.69 שוקלת 127 ק"ג, אני חולת סוכרת (לא מאוזנת) + ל.ד גבוה. אני חייבת לעבור ניתוח לקיצור קיבה באופן דחוף ביותר מה הדרך הכי מהירה להגיע אליך לייעוץ? כמו כן ברצוני לדעת איזה ניתוח יכול להתאים לי?

אני לא יכול להמליץ על סוג הניתוח ללא ביקור. את יכולה להגיע - נא לקבוא מראש: 03-7644585 בברכה דר קידר

10/03/2013 | 09:35 | מאת: סיסי

דר' קידר, אני מנסה כבר מספר ימים לתאם פגישה איתך, אבל מוקד שרות ההודעות רק מקבל הודעות, ואף אחד בנתיים לא חזר אלי.

10/03/2013 | 11:53 | מאת: סיסי

היי דר' קידר, כרגע יצרה איתי קשר סמדר מהמרפאה שלך, היא הסבירה לי שהפגישה איתך כרוכה בתשלום + תשלומים נוספים עבור מפגשים עם דיאטנית ופסיכיאטר. אני פניתי אליך מכיוון שקראתי את הכתבה ב-YNET כל כך שמשרד הבריאות אישר את הניתוחים הבריאטרים לחולי סוכרת. אם אני מעוניינת לעבור את הניתוח בבי"ח ציבורי, איך אני מתחילה את כל הפרוצדורה?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת