מחפשת מוצא...

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

05/03/2013 | 23:16 | מאת: לוגי

לד"ר קידר שלום רב, בת 45 לפניכ-20 שנה ניתוח קיצור קיבה ראשון לאחר כ-5 שנים החלו תופעות של הקאות בלתי פוסקות הצילומים הראו על חסימה והצרה של הפתח שלעיתים אפילו כוס מים לא חדרה. הוחלט על פתיחה חוזרת ותיקון הניתוח הראשון לאחר כ-5 שנים ירדתי כ-60 ק"ג ולאחר תקופה שהקאתי כל כך העדפתי (שלא בטובתי לבטל למעשה את הניתוח הראשון למרות אזהרות שמשקלי עשוי לחזור לקדמותו אם לא אשמר)היום לאחר 3 לידות חזרתי למשקלי ההתחלתי כ-125 ק"ג השומן הוא בעיקר בטני סוכרת טיפ 2 התפתחה בהיריון האחרון ומיותר לציין שאיכות החיים לא משהו בלשון המעטה. משני ניתוחיי הקודמים החלמתי וחזרתי לעצמי די מהר (כמובן שהיו אלה ניתוחי הדור הישן של פתיחת בטן)היום לאחר שנואשתי משנים של מלחמה במשקל מעוניינת לברר האם אני יכולה לעבור ניתוח 3 ואחרון ניתוח מעקף האם אני יכולה בעקבות המצב להיות מועמדת אפשרית. שאני בימיי הטובים מאוד נמרצת ואני מעוניינת להפוך את כל ימיי למלאים ונמרצים שוב. אודה לך על תשובתך בברכה לוגי

קרוב לוודאי שאפשר לעבור ניתוח נוסף..אבל לא ניתן לדעת בלי לראות מה עברת בפעם הראשונה..

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת