ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

19/03/2011 | 15:03 | מאת: מועמדת

אני מועמדת לניתוח בריאטרי ניתוח שרוול קיבה. שאלתי היא שאם ניתוח זה לא מצליח כפי שמצפים ניתן לאחר מכן לעבור ניתוח מעקף קיבה? ואם כן לאחר כמה זמן מניתוח שרוול. מה הצלחתו של ניתוח שרוול מבחינת ירידה במשקל? ומה הצלחתו של ניתוח מעקף קיבה מבחינת ירידה במשקל. שמעתי שבמעקף קיבה יש לקחת כל החיים ויטמנים ללא הפסקה מה שבניתוח שרוול זה רק לתקופה מסויימת. מה נכון מה לא נכון. אילו ויטמנים לוקחים בשרוול קיבה? ואילו בניתוח מעקף קיבה? אני סכרתית והומלץ לי ניתוח מעקף קיבה זה יותר לאילו שאוהבים מתוקים. אבל אני חושבת על ניתוח שרוול כי הוא פחות מסובך ומסוכן. מהי המלצתך בעיניין? מדוע לסכרתיים ממליצים מעקף ולא שרוול. מה ההבדל בין השניים לגבי סכרתיים?

ההרצאה כשעה, אחרי כן פגישה איתי קצרה, אך ההמתנה עלולה להיות שעה נוסת

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת