ניתוח באופן פרטי

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

19/02/2013 | 10:36 | מאת: אירית

שלום, אני בת 48, חולת סוכרת כ 15 שנה,לחץ דם BMI 27.5 בעיקר בבטן.שהיתי בשנים האחרונות הרבה בחו"ל ולא הייתי במעקב. אני לוקחת כדורים אך אין לי ספק שכאגיע לרופא יתנו לי אינסולין. רמות הסוכר שלי לא טובות וקשה לי לאזן אותם. בשנה האחרונה התחושה בכפות הרגליים לא מלאה ובבדיקת עניים שעשיתי לפני כחודש הרופא שינוי לרעה...בקיצור אישה אינטליגנטית שחיה כאילו אין לה סוכרת (כמעט). יש לי כמה חברות בארצות הברית שעברו ניתוח קיצור קיבה והסוכרת נעלמה כלא היתה, הבנתי שזה נעשה גם בארץ אך באישור וועדה? אני לא בטוחה שאקבל אישור שכזה. האם יש אפשרות לערוך את הניתוח באופן פרטי? תודה

ב BMI כזה לא ניתן לקבל אישור לניתוח, וגם לא מאמין שתוכלי לעבור את הניתוח בפרטי... כדאי לך פשוט לךהתיל טיפול, גם אם תגיעי לניתוח רצוי להיות מאוזנת.

23/02/2013 | 22:02 | מאת: אירית

כלאמר הניתוח לא נעשה בניסיון לפתור סוכרת אלא אם כן אשמין ובעצם אזיק לעצמי יותר? הרי כולם יסכימו שלחיות עם סוכרת ( מאוזנת ככל שתהיה) לא שווה ערך לחיים ללא סוכרת (וברור לי שאין ערבויות אבל יש סטטיסטיקה מעודדת) ,,,,תודה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת