מתלבטת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

07/01/2013 | 18:28 | מאת: רויטל

אני עם BMI 32 חולת סכרת , מזריקה איסולין +כדורים מטרומפין+ נובונורם יש אישור מקופת חולים כללית לעבור את הניתוח דרך המושלם. A1C 8.9 עם טיפול. האם כדאי לעשות ניתוח? הבעיה שלא כל כירורג מוכן לנתח.(ביצעתי את כל הבדיקות הדרושות} האם יש משהו בפורום שעשה נתוח עם BMI כזה .ואצל איזה מנתח? האם שווה הסיכון? או שאולי כדאי לעשות ניתוח טבעת?

מעניין את מי את שואלת את השאלות..?? האם חולה אחד או אפילו עשרה שעברו ניתוח במצב כפי שתיארת ויגידו לך מה דעתם הם הם מבטאים את המאזן של כדאיות הניתוח??? כל אחד הוא מקרה פקטי של ניתוח - ובין אם הוא הצליח או לא - לא מהווה סיכום של מידע בנושא... את צריכה להגיע לכירורג שיש לו ניסיוןן בתחום זה, ולקבל יעוץ רשמי... יש הברה סוגים של ניתוחים, ויש הרבה מצבים שונים של סוכרת... ההחלטה צריכה להיות פרטנית אישית בשבילך... לשקול סיכונים מול תועלת צפויה..

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת