מבולבלת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

03/01/2013 | 06:46 | מאת: שני

אני חולת סכרת 20 שנה בת 40 אמא ל- 5 ילדים. BMI 32 סכרת 8.9A1C {קודם היה 11.5}לוקחת אינסולין לנטוס בלילה 40 יחידות + כדורים נובונורם מטפורמין קיבלתי אישור מהקופה לניתוח. ביצעתי את כל הבדיקות. הייתי אצל 2 רופאים ,אחד מהם שהמליץ רופא המשפחה .{דווקא ממנו יצאתי מבולבלת) הכירורג הפחיד אותי כל כך , עד שאני מרגישה שאני נסוגה אחורה. הרופא המליץ לי לעשות ניתוח מעקף.למרות שאחר אמר שאני לא כל כך שמנה ויספיק לי ניתוח שרוול. אני יודעת שקשה לי מאוד לשמור על דיאטה .{יש לי בולמוסים, ואני מודעת שהניתוח יעזור לההשתלט על כך} בחיי היום יום אני עושה פעילות גופנית יום יום הליכה+פילטיס פעמיים בשבוע כשאני מדברת עם אנשים שעשו את הניתוח , כולם ממליצים. יצאתי מהרופא מאוד מבולבלת . מה הצעד הבא שאני צריכה לעשות?????

צריכה כירורג שיתמוך בניתוח. הרי בלי כירורג לא תוכלי לעבור ניתוח.... קיימים ארבעה סוגים של ניתוחים. וההחלטהעל סוג הניתוח תלויה בהרבה גורמים. בכל מקרה - את צריכה קודם למצוא כירורג

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת