בקשה לבחינת כדאיות קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

12/11/2012 | 18:17 | מאת: יוסי

אני מבקש דעת המומחה האים כדאי/רצוי לי לבצע ניתוח מעין זה עפ"י הנתונים הבאים:בן 58 גובה 1.7 מ' משקל כ 90 ק"ג לא מאוזן, סוכר מסוכרר 8.2 (ג'נואט 2X850 ביום) חולה על מתוקים מכל הסוגים והמינים ולא מתגבר על הדחף.

כמובן אתה צריך להבין שהאם כדאי לעשות אתה ניתוח לא ניתן להחליט באינטרנט... צריך בשביל זה לב[הגיע למרפאה צריך לשקול סיכונים בניתוח מול התועלת של הניתוח, מול הסיכונים של הסוכרת.. בכל זאת - הBMI שלך כעת 31.5 הBMI שנדרש על ידי משרד הבריאות לביצוע הניתוח הוא 35. לאחרונה חלה הקלה באינדיקציות, ובחולי סוכרת ניתן לשקול ניתוח גם עם המספר כמו שלך, אך עדיין נדרש בירור - ואישור של רופא סוכרץת ושל קופת החולים. אתה צריך לעבור בירור ולקבל מידע על הניתוחים.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת