התיעצות

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

10/09/2012 | 23:34 | מאת: טובה

שלום רב. הייתי אצלך בהרצאה אודות סוגי הניתוח וקיבלתי הפנייה לביצוע הבדיקות הנידרשות.הנחייתך היא שללא כל התשובות לכל הבדיקות- אין מה לחזור אליך ולכן גם אינני יודעת איזה סוג ניתוח אני אמורה לעבור. מאידך, כל עוד אינני מחליטה על ביצוע הניתוח, רופאת המשפחה אינה נותנת לי לבצע את הבדיקות.אני מתלבטת מאד, במיוחד לאור חוסר הידיעה לגבי סוג הניתוח.אני חולת סכרת, אני לא עומדת בקריטריונים של b.m.i אבל הופניתי ע"י פר' רז. 1.האם ההחלטה על סוג הניתוח תלויה רק בתוצאות הבדיקות? 2.איך אתה מציע לי להתקדם לצורך קבלת החלטה? בתודה מראש ובברכת שנה טובה

שלום, איזה הפניה נתתנו לך? לביצוע הבדיקות? או לבירור מועמדות לניתוח? מה ה BMI שלך" מה רשמנו בגבוה ומשקל? ההחלטה על ניתוח היא החלטה עקרונית - לא משנה איזה ניתוח... קודם מחליטים עקרונית על ניתוח בריאטרי, אחרי כן - על סוגו, בהתאם לרצון שלך, מצב שלך, בדיקות שלך, ןכו... אני מציע לבצע את הבדיקות.. הרופאה שלך צריכה לתת לך את הבדיקות, ואם לא - זכותך לעבור לרופא אחר.. גם אפשר להחליט על ניתוח מסוים עכשיו, ואחרי כן לשנות אותה, זה לא עקרוני... בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת