אני לא יורדת במשקל

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

19/08/2012 | 11:36 | מאת: ליקה

שלום ד"ר קידר, עברתי לפני שבועיים ניתוח מעקף תריסריון, ירדתי סך הכל 2- ק"ג, ואני בדיאטה של חיה, אוכלת מאת מאוד. למה כל כך מאת?

קצב הירידה אינדיבידואלי, קצב הירידה תלוי בניתוח, ובמידת עודף המשקל, בדיאטה טרום ניתוחית, בעודף נוזלים שמנותח מקבל בניתוח, ועוד.. לפעמים לא יודעים את המשקל המדויק לפני הניתוח (לא נבדק ביום הניתוח, ויש עליה שלא נמדדה) ולכן לא ניתן לדעת במדויק כמה ירדת... ועוד -מי שיש לו עודף של 30קג יורד לאט ממי שיש לו עודף של 80 קג. . אין מה להשוות את קצב הירידה לירידה של "השכן", כי אין שני אנשים זהים... ואל תדאגי - תגיעי לביקורת - נראה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת