טבעת - קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

14/08/2012 | 17:16 | מאת: אמילי

אני בת 47 ואני שואלת כמעט כל החיים שלי אני בדיאטות משקלי הוא 94.5 וגובהה 160, כל עוד הבדיקות היו תקינות זה היה בסדר אך בבדיקות האחרונות יש לי שינויים בסוכר, אני שואלת למה קופת חולים לא עוזרת לעשות את הטבעת רק אם אני אגיע ל 40 קילו יותר ממשקלי זה גם יכול להזיק יותר אם אשמין יותר לא ? יש לי אופציה אחרת היום ממש לא כי כל הדיאטות היום לא עוזרות לי אפילו כדורים - אשמח עם תעזרו לי תודה

הזכאות לניתוח נבדקת לפי הBMI הBMI שלך 37, כלומר אם יש לך מחלות משמניות להשמנה - את יכולה לעבור ניתוח.

26/08/2012 | 16:08 | מאת: אמילי

מה זאת מחלה משמינה??

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת