ילד שמן

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

08/07/2012 | 16:00 | מאת: קרן

לדקטור דידר שלום יש לי ילד בגיל 13 שמן מאוד גבוה 170 משקל 132 הוא ילד אסמטי ברצוני לדעת אים הוא יכול לעבור את התינוח שרוול ולאיפה אני פונה איך אני מתחילה את התהליך ניסנו הרבה דיאטות אבל ללא הצלחה והילד רוצה לעשות את הניתוח אבקש תשובה דחופה וטלפון אים יש אפשרות בשהיל לדעת איך אני מתקדמת בענין הזה תודה רבה לך קרן

שלום לך, כיום בישראל יש אינדיקציות נוקשות לניתוחים בילדים. נערים מותר לנתח מעל גיל 15. יחד עם זאת - אני כן מציע להתחיל בתהליך, משום שבעיניי הסיכוים שלו להוריד ללא ניתוח קלושים, BMI שלו מעל 45. ויש גם שינוים בכיוון של הורדת הגיל לניתוחים. התהליך ארוך, ההכנה בילדים לוקחת הרבה זמן, נדרשיום בירור מטאבולי, חוות דעת של פסיכיאטר ופסיכולוג, וגם אנדוקרינולוג ילדים.. אני מציע להגיע להרצאה בבילינסון - אנא תכתבו פרטים במייל, נעזור לכם לקבוע תור [email protected] אחרי ההרצאה נציידכם ברשימת בדיקות

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת