תרופת פלא

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

18/04/2012 | 19:15 | מאת: מני

ד"ר אנדרי קידר.יש לי הרבה כבוד לרופאים חלק מהם שטיפלו בי היצילו את חיי.אבל רציתי להבין יותר טוב את דבריך.אתה אומר שניתוח לקיצור קיבה בחלק גדול מהמיקרים מרפא סכרת,ניראה לי שהתשובה שלך היא כוללנית מידי האים לאחר הניתוח אשר כרוך בתופאות לואי אפשר לאכול דברים ע תירי סוכר,או להמשיך לישמור על דיאטה,אם הדבר כל כך פשוט אז נעשה ניתוח מונע ואז חסכנו הרבה סבל מהחולים והרבה כסף מקופות החולים.מה דעתך?

הניתוח מגביל את כמות הקלטריות שהמנותח אוכל. ניתוח מעקרב קיבה גם יש השפעה סלקטיבית על דיכוי רצון למתוק אך זה לא גורף. איםן פתרונות פלא. גם עם הניתוחים יש צורך בשינוי התנהגות האכילה.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת