תור לביקורת לפני השלמת מעקף תריסריון

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

18/02/2011 | 17:43 | מאת: נחמן פאול

ד"ר קידר שלום רב. מברוק על הפורום החדש. קיבלתי היום טלפון מהדסה שהתור שלי בתאריך 14/03/2011 בוטל עקב המעבר שלך לבילינסון. ראשית, שיהיה לך ולצוות שהצטרף אלייך בשעה טובה ומוצלחת. שנית, רציתי לדעת איך אני קובע אלייך תור בבלינסון. חשוב לי מאוד שלא תהייה דחיה משמעותית בביקור אצלך עקב המעבר. להזכירך, לאחר ירידה של 50 ק"ג עם השרוול ביקשת לבצע בליעת באריום לפני החלטה על השלמת מעקף התריסריון. תודה על תשובתך. שבת שלום.

שלום לך פאול, אכן תגיע לבלינסון, בהקדם, תקבע תור דרך 039376666, בעוד כמה ימים כבר יהיו תורים, וניתן יהיה לקבוע. הטלפון של המרפאה הפרטית יהיה 09-959697, אבל רק החל ממרץ. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת