ניתוח מתקן סיבוך לאחר מיני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

14/03/2020 | 10:54 | מאת: מיכאל לוי

לצפיה ב-'ניתוח חוזר שנה אחרי ניתוח מיני בוקר טוב אני כשנה לאחר ניתוח מיני מעקף ובעקבות רפלוקס קשה והתפתחות של ושט ברט יעבור בעוד כשבוע ניתוח מעקף מלא ב2 השקות ללא הארכה של הלולאה שנעשתה בניתוח מיני מעקף שעברתי לפני שנה.. + תיקון בקע סרעפתי השאלה שלי מה עושים בניתוח והאם שוב מקצרים את הפאווץ (הקיבה) ידוע לי שבמעקף עם 2 השקות הפאווץ יותר קטן..בבקשה הסבירו לי?? כרגע אני על משקל 63 והפחד שלי שבעקבות תיקון הניתוח העלה את המשקל בחזרה לציין שבעקבות מחלה כרונית אני נוטל באופן כרוני סטרואידים במינונים משתנים אנה נסו להסביר לי בבקשה אני בתוך חוסר ודאות...

יש כמה אופציות..בניתוחי תיקון. עם הקטנת הפאוץ או בלי. תלוי בגודל שלו היום. אם בכלל בדקו לך - עשו צילום וושט קיבה? כן יש סיכוי שתעלה במשקל... ויש דרך לעשות שלא תעלה במשקל - הכל בעצם תלוי במנתח. הטיפול בסטורידים מעלה סיכון של כל ניתוח... אתה / את צריך לשאול את המנתח... ולברר טוב טוב אם יש לו ניסיון בתיקונים מסוג זה...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת