עייפות וחולשה מתמשכת..

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

08/07/2013 | 21:55 | מאת: מיכל

שלום רב, בתקופה האחרונה אני מרגישה חסרת חיוניות לחלוטין. אני מניחה שהדבר נובע בין היתר מכך שלפני ארבעה חודשים אובחנה אצל אמי מחלת הסרטן שתודה לאל נפתרה בניתוח אחד ולא מעבר. ובכל זאת, אין ספק שמאז אני חווה יותר לחצים והתזונה שלי השתנתה.. דברים שיכולתי לעשות פעם בקלות ובמרץ ממש קשה לי לעשות עכשיו ואם אני מצליחה אני פשוט נופלת מהרגליים אחר כך (בישול ונקיון למשל). אשמח לדעת האם הדבר יכול להיפתר באמצעות תוסף תזונה כלשהו כי אני מניחה שזו הסיבה לתשישות.. תודה רבה

09/07/2013 | 10:37 | מאת: טובה

אין ספק שעברה עלייך תקופה קשה וכל הלחצים והשינויים השפיעו עלייך, אני עברתי תקופה דומה עקב מחלה של בעלי שגם השפיעה עלינו, הרגשתי שאהלחץ משתק אותי. לקחתי בזמנו מולטי ויטמין מינרל, הוא מכיל בכמוסה אחת את כל הויטמינים והמינרלים החיונים, כולל ברזל ובאמת אחרי שאת מתמידה את מרגישה את השינוי בהרגשה. אני לקחתי את של סולגאר, מציעה לך לבדוק ברשתות הפארם

שלום מיכל, מעבר למצב הנפשי, חסרים תזונתיים גורמים לתחושה של חולשה ועייפות. אני ממליצה לך לעבור אבחון תזונתי להתאמת תוסף מולטי-ויטמין שמכיל את המינונים הנכונים לך של ויטמינים ומינרלים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

10/07/2013 | 23:03 | מאת: מיכל

מנהל פורום תוספי תזונה