פוסט ניתוח

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

03/07/2013 | 17:30 | מאת: תמר כהן

האם אחרי ניתוח הצרת היקפים אני צריכה לחזק את גופי עם תוספי מזון?

שלום תמר, האם כוונתך לניתוח קיצור קיבה? במידה וזו כוונתך אז התשובה היא בהחלט כן. לאחר ניתוח כמות המזון שיכולה להכנס לגוף הינה מוגבלת ולכן עלולים להתפתלח חסרים תזונתיים רבים. מומלץ לכל אדם לאחר ניתוח בריאטרי לקחת למשך לפחות שנה מולטי-ויטמין. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה