סידן מגנזיום וויטמין D3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

22/06/2013 | 17:40 | מאת: SURFER

שלום, אני בן 33 בחור בריא שעושה הרבה ספורט. אני גולש גלים (כשיש) וכרגע עושה הרבה כושר על בסיס יומי של 30-40 דקות אופניים כחלק מדיאטה של 1500 קלויות ביום שעובדת יפה. חבר המליץ לי בימים שיש גלים שבהם אני גולש 3-4 שעות ביום לעיתים פעמיים ביום לקחת כדורים של סידן מגנזיום וויטמין D של סולגר בסוף היום 1-3 כדורים במטרה להרפות את השרירים. יש לי לעיתים התכווצויות בלילה או במים והשרירים מאוד כואבים לאחר ימים של גלישה. האם מומלץ לקחת את הכדורים על בסיס יומיומי? כמה יש לקחת ? גם בימים ללא פעילות גופנית יש לקחת ? במה זה יכול לתרום/להזיק? תודה

שלום, מינון מומלץ של מגנזיום, סידן וויטמין D תלוי מאוד בתזונה (האם התזונה עשירה או דלה במינרלים והויטמין הנ"ל). אני ממליצה להיוועץ עם דיאטנית מקצועית שתעריך את התזונה שלך, ותבדוק האם הכמות שאתה אוכל מספיקה (על פניו 1500 קק"ל לאדם פעיל כל כך נשמע מעט מידי), בנוסף ניתן לאחר הערכה של התזונה שלך לבנות תפריט שיספק את כמות הויטמינים והמירלים שאתה צריך, ובמידה ולא ניתן להגיע לזה, יומלץ על תוסף שמשלים להמלצות. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

30/06/2018 | 10:52 | מאת: ספורט סיבולת

היי, אני גם עושה ספורט סיבולת ויש לי משהו שיכול לעניין אותך. זה לא בדיוק בתחום הסידן, אבל לי זה עוזר לריצות ארוכות וטריאתלונים

מנהל פורום תוספי תזונה