משטח וגינלי

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/06/2011 | 16:45 | מאת: רונית

הי אני שבוע 35 בצעתי משטח וגינלי קיבלתי תוצאה של CANDIDA ALBICANS רציתי לדעת האם התוצאה תקינה אני מודאגת

27/06/2011 | 10:17 | מאת: זוהר סער

רונית שלום, קנדידה אלבביקנס היא פטריית שמר השוכנת באופן קבוע בקרומים הריריים של מערכת העיכול, הנרתיק, הפה והוושט. ישנם למעלה ממאה זנים שונים של פטריות, שהנפוצה ביותר היא הקנדידה אלביקנס (Candida albicans). הפטריה נוטה להופיע כאשר ישנה ירידה בפעילות מערכת החיסון, במצבי סטרס ואף בהריון. הקנדידה גורמת לקשת רחבה של תסמינים החל מזיהומים בנרתיק, עייפות כרונית, בעיות עיכול ועוד. מכיוון שהינך בהריון, איני יכולה להמליץ לך על תוספים למיגור הקנדידה. יחד עם זאת, הדבר החשוב ביותר עבורך הוא להקפיד לשמור על תזונה תואמת קנדידה, הכוללת הימנעות מתזונה המכילה סוכרים מזוקקים ושמרים. אני ממליצה לך כד להיוועץ באיש מקצוע שיוכל להרכיב לך תפריט מתאים לשלב זה של ההריון. כמו כן, את יכולה למצוא באתר מידע נוסף על פטריית הקנדידה: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=32 בנוסף, תוכלי להיעזר בפרוביוטיקה מסוג "ביו פימייל". "ביו פימייל"- פורמולה פרוביוטית ייעודית לנשים המכילה למעלה מ-10 מיליארד חיידקים ידידותיים. מיועדת לטיפול ולמניעת קנדידה, זיהומים ופטרת בנרתיק, תפקוד תקין של מערכת העיכול ולשמירה על בריאות תקינה אצל נשים. לנטילת ביו פימייל חשיבות רבה במצבים של תזונה לקויה, לחץ נפשי (סטרס) ושימוש בתרופות המביאים לחסר איזון במעי ובנרתיק הגורמים להפרשות מרובות, ריח חריף, גרד ותחושת בעירה. לקריאה על ביו פימייל: http://www.supherb.co.il/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%93%D7%94 אופן שימוש: ביו פימייל: 2 כמוסות ביום לבליעה בלבד , עם הארוחה. בברכה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה