תוספי תזונה לקופרוזיס וכתמים בפנים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

04/09/2012 | 10:52 | מאת: רועי

שלום. שמי רועי אני בן 26. יש לי עור מעורב עם מעט צלקות כתמים ונימי דם בולטים שיוצאים לי ונשארים לי לצמיתות בפנים, מאוד טורדני. לפני כמה חודשים קראתי במאמר שעלי אוכמניות ואוכמניות קפואות מאוד עוזרות נגד קופרוז וכן זה נכון כמעט והפסיקו לגמרי לצאת לי נימים בפנים.אמרתי שאני אוסיף לתפריט שלי עוד כמה תוספי תזונה בכדי למקסם את הטיפול. התפריט שלי כיום כולל:ויטמין סי 1000 מ"ג, פעמיים ביום כפית עלי אוכמניות כחליטה, תה ירוק עם מרווה ועלי זית גם כן כחליטה,חופן קטן של אוכמניות קפואות פעמיים ביום, פיקנוגנול 120 מ"ג למניעת ושיפור פיגמנטציה.פעמיים בשבוע אני מורח סרום טבעי לקופרוזיס על הפנים. חשוב לציין כי לא ידוע לי רגישות מסויימת לחומר מסויים.כמו כן אני מעשן מעל חפיסת סיגריות ליום. שאלתי:א.האם כל התוספים הללו לא יוכלים להזיק במקום להועיל בגלל הכמות הזו? ב.האם אין סתירה בין כל התוספים או עודף חומרים וזה אכן יעיל וטוב להשתמש? תודה רבה.

07/09/2012 | 10:17 | מאת: אדווה היימן

לא ברור לי מדוע החלטת להוסיף עוד דברים - מינוני יתר של תוספים עלולים להזיק. עלי זית ופיקנוגנול מורידים לחץ דם - אם אין לך לחץ דם גבוה אתה עלול להרגיש לא טוב כתוצאה מירידה בלחץ הדם ( סחרחורות,, חולשה ) זה אמנם לא מזיק אבל התחושה לא נעימה. גם עם הויטמין C צריך להיזהר עם מינוני יתר - לא ברור לי המינון של 1000 מ"ג. זה הרבה מעל למומלץ.

08/09/2012 | 17:41 | מאת: רועי

פיקנוגנול הוא משפר את הפיגמנטציה ומחזק כלי דם. עלי סית תורמים לשיפור ומניעת נימים. ויטמין סי אני מעשן מעל קופסה ליום כפי שציינתי יוכל להיות שהוריד500 מ"ג.אשמח לדעת מה דעתך עכשיו בנושא.

מנהל פורום תוספי תזונה