זרעי צ'יה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

09/07/2012 | 15:40 | מאת: יוסי

התחלתי להשתמש לפני כשבוע בזרעי צ'יה SALVIA HISPANICA שחורים וגם לבנים.במשך שלושת החודשים הקרובים אני מוריד את מינון כדורי הלפיטור לחצי כדור ביום(לקחתי 20 מ"ג לפני- הבדיקות שלי מצויינות)).את כדורי המיקרופירין 75 מ"ג אני הפסקתי לעת עתה מכיוון שהצ'יה נמסר שהיא מדללת את הדם. אני מעוניין לחזור כל 3 חודשים על הבדיקות הכוללות, ולראות התוצאות. השאלה : האם כדורי המיקרופירין שקיבלתי למניעה (בן 60)- ללא הסטוריה לבבית, אפשר להפסיק כפי שעשיתי, והאם הכוונות שלי לבדיקה כל 3 חודשים- פעולה נכונה ? מצ"ב הקישור לאתר היבואן שם מפורסם ההרכב התזונתי של הצ'יה : http://www.ygn.co.il/page.asp?pID=38

09/07/2012 | 20:28 | מאת: אדווה היימן

לצערי הרב אני לא מכירה מספיק מחקר מדעי כדי לענות לשאלתך תשובה אחראית. מצטערת. אדוה הימן דיאטנית קלינית בכירה מנהלת פעילות Prana Essentials בישראל – תוספי תזונה בהתאמה אישית. לשעבר מנכ"לית עמותת עתיד – עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל.

מנהל פורום תוספי תזונה