קפה ללא קופאין ונוזלים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

16/02/2012 | 18:51 | מאת: דנה

היי אני מאוד אוהבת נס קפה אך מאחר ואיני רוצה לצרוך יותר מידי קופאין אז אני שותה בבוקר כוס נס אחת וכל השאר (יכול להגיע לעוד 4-5 כוסות ביום) הם נס קפה ללא קופאין שאלתיהיא: 1- האםזה נחשב למזיק לבריאות? ללא בריא? או שאין לי מה לדאוג. 2- האם זה ששאר כוסות הקפה ביום הם ללא קופאין אז אני יכולה לצרוך מהם כמה שאני רוצה? 3- האם אני יכולה להחליף את מס' כוסות המים שעלי לשתות במהלך היום בכוסות הקפה ללא קופאין? כי הקפה הוא ללא קופאין אז הוא לא משתן. תודה.

20/02/2012 | 16:38 | מאת: זוהר סער

שלום רב, לצערי תחליפי הקפה שאינם מכילים קפאין מכילים רכיבים שאינם מייטיבים כלל וכלל עם הבריאות. אינני ממליצה על הסתכלות על קפה מסוג זה כעל תחליף לשתיית מים בשום צורה. אני ממליצה להגביל גם שתייה של קפה ללא קופאין ללא יותר מ- 2 כוסות ליום. במידה ואת רוצה בתחליף בריא יותר ישנו קפה על בסיס דגנים אותו ניתן למצוא בחנויות טבע. בעיקרון, במרבית המקרים עדיפה צריכה מועטה של קפה טבעי שמקורו בפולי קפה מאשר קפה ללא קפאין אשר תהליכי העיבוד שלו הופכים אותו למזיק. כל מה שנדרש הינו להעלות את שתיית המים ב- 2 כוסות על כל כוס של נס קפה. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה