שיער דליל

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/01/2012 | 14:40 | מאת: מיי

שלום, אני בת 24 עם שיער דליל מאוד. תמיד היה לי שיער דק, אבל לאחרונה הוא ממש נהיה דליל ואפילו הסובבים אותי שמים לב ואומרים לי. אני לוקחת גלולות, וגם ויטמין B12. וחופפת בשמפו פיטוציאן המליצו לי על תוסף HNS, האם הוא יכול לעזור? יש משהו טוב יותר?

08/01/2012 | 09:54 | מאת: זוהר סער

שלום רב, אני ממליצה לך לקחת מולטי ויטמין עשיר בויטמינים מקבוצת ה-B. גלולות הורמונאליות גורעות ממאגרים של ויטמיני B החשובים לתמיכה בשיער ובעור (וכמובן להרבה מאוד תפקידים אחרים בגוף). VM75 הינו מולטי ויטמין מתאים (במידה ובלוטת התריס שלך בתפקוד תקין) ואותו כדאי לשלב עם HNS שמכיל רכיבים ייחודיים שאינם מופיעים במולטי ויטמין. באופן עקרוני כדאי לשלב בטיפול בנשירת שיער: מולטי ויטמין ומינרל כללי, ויטמיני B, אבץ, MSMוחומצות אמינו. השילוב של VM75 + HNS משלים לך את המרכיבים הללו. לקריאה נוספת אנא ראי את הלינק הבא: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=590 http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=79&sng=1 B12 אני מקווה כי את נוטלת כפורמולה למציצה ועל סמך חסר ספציפי בבדיקות הדם. מומלץ לבדוק במקביל שאין חוסרים של ברזל וויטמין D לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

09/01/2012 | 18:51 | מאת: מיי

תודה על התשובה. מתי יש לקחת את הHNS? הנאם להתחיל בכדור אחד או 2? מכיוון שאני לוקחת גם ויטמין B12 וגם גלולות למניעת הריון ואומגה 3, יש חשיבות לזמן נטילת התוסף? יש אינטראקציה בין התוספים?

מנהל פורום תוספי תזונה