דיאטת השמנה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

29/08/2011 | 12:46 | מאת: טלי

שלום, אני בת 19 ואני בתת תזונה. אין לי בעיות נפשיות ח"ו או משהו בסגנון, פשוט לא משקיעה מספיק זמן באכילה. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שיוכל לעזור כדורים עשירים בחלבונים, או כל דבר שנראה לך רלווטני, תודה.

30/08/2011 | 10:23 | מאת: זוהר סער

טלי, במצבים של תת תזונה הדבר המתאים ללקיחה הינו מולטי וויטמין בתוספת של חומצות אמינו. אני ממליצה לך לקחת VM75 שהינו מולטי ויטמין המתאים לקבוצת הגיל שלך. זהו מולטי ויטמין עשיר ב- 33 רכיבים שונים ובהם ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון ותערובת צמחים. מומלץ לקחת במקביל תוספת של חומצות אמיניות הנקראת אמינו 75. למידע נוסף את יכולה להיכנס לאתר סולגאר בכתובת הבאה: http://www.solgar.co.il. יחד עם זאת עלי לציין במפורש כי מולטי וויטמין ותוספת של חומצות אמיניות אינם מהווים תחליף מלא לתזונה תקינה ושלמה המכילה את כל אבות המזון. אני ממליצה לך לגשת לייעוץ של דיאטנית (אפילו דרך קופת חולים) ולארגן לעצמך תפריט פשוט בו את יכולה להתמיד במהלך יומך העמוס. ישנם מרכיבי מזון רבים אותם ניתן לקחת איתך בתיקך האישי שימלאו את התפריט היומי שלך: כריך עם טחינה וירקות, פרכיות אורז, קרקרים מקמח מלא, פירות, ירקות שלמים בקליפתם, חטיפי גרנולה איכותיים וכיוב'.. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב

מנהל פורום תוספי תזונה