חיזוק המערכת החיסונית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/08/2011 | 20:49 | מאת: חני

שלום בשנתיים האחרונות נעשייתי רגישה ואני מתקררת כל כמה חודשים עם חום צמרמורות, נזלת שנעשיית גם מוגלתית ותחושת בחילה, מספיק חילוף מזג אוויר או מזגן לגרום לי לכך. אודה על קבלת המלצה לחיזןק המערכת החיסונית כדי לא להתקרר לעיתים תכופות. תודה

16/08/2011 | 09:54 | מאת: זוהר סער

חני שלום, חיזוק המערכת החיסונית של הגוף הינו חשוב למניעת מחלות והתקררויות. לטיפול ומניעה במצבך אני ממליצה על שלושה תוספים: 1. אבץ פיקולינאט Zinc Picolinate "סולגאר": מינרל זה חשוב לתפקוד אופטימלי של מערכת החיסון. הוא מעורב כמעט בכל היבט של פעילות החיסון, לרבות פעילות התימוס (הבלוטה הראשית של מערכת החיסון), ייצור תאי דם לבנים (תאי T ולימפוציטים) ותפקודם. כמו כן, מחקרים מצאו כי לאבץ פעילות ישירה נגד נגיפים, כולל כמה מן הנגיפים הגורמים להצטננות ולשפעת. הנחיות: טבלית אחת ביום, לפני השינה. 2. תמצית תקנית שורש אסטרגלוס Astragalus (Astragalus membranaceus) SFP "סולגאר": אסטרגלוס הוא צמח סיני המחזק את מערכות ההגנה של הגוף ומגביר את התנגדות הגוף לזיהומים שונים. ל?צמח השפעה מעוררת חזקה על פעילות מערכת החיסון. האסטרגלוס משמש לחיזוק הגוף מפני מחלות זיהומיות, ובעיקר מפני מחלות הפוגעות בדרכי הנשימה. הצמח ה?נו בעל פעילות אנטי-ויראלית ייחודית ותורם להאצת תהליך הריפוי של רקמות פגועות. תכונות אלה זיכו אותו – ובצדק – בכינוי מלך צמחי החורף. צמח האסטרגלוס מעלה את כוח הסבולת ומעניק כוחות מחודשים במצבי עקה (סטרס) ולאחר פעילות גופנית מאומצת. הנחיות שימוש: שתי כמוסות ביום, עם הארוחה. 3. ויטמין C קומפלקס 500 "סופהרב": ויטמין משתייך למשפחת הוויטמינים המסיסים במים, והוא נוגד-חמצון רב-עוצמה בעל חשיבות עליונה לבריאות האדם. לוויטמין C תפקיד חשוב במנגנוני חיסון רבים. הוא בעל פעילות אנטי-ויראלית, והשפעתו האנטי-זיהומית העיקרית היא באמצעות הגברת תנגודת הגוף. במינונים גבוהים הוא מקל תסמינים של הצטננות ושפעת ומקצר את משך המחלה. ויטמין C של סופהרב מגיע בשילוב של ביופלבונואידים המעלים את ריכוזו של ויטמין C ברקמות ומגבירים את השפעתו. גם הביופלבנואידים עצמם מעודדים חיזוק של המערכת החיסונית ומסייעים במניעת זיהומים ותהליכים דלקתיים. הנחיות שימוש: 2 טבליות ליום עם הארוחה. (לא מומלץ לפני השינה). *ההמלצות הינן כלליות לאדם בוגר ובריא שאינו נוטל תרופות. במידה והינך סובלת ממחלה כרונית או נוטלת תרופות אנא צייני זאת כדי שאוכל לוודא שאין התויות נגד . בריאות שלמה, זוהר סער

17/08/2011 | 21:23 | מאת: חני

זוהר תודה על תשובתך המפורטת אודה אם תמליצי לי משהו לקיבה ,לתחושת הבחילה והצריבה שאני חשה האם תוסף פרוביוטי יהיה לי טוב? והאם הויטאמיןC של סופרהב לא יפריע לקיבה

17/08/2011 | 21:26 | מאת: חני

הבנתי שקיים גם אבץ נוזלי סולפאט הפטהידראט מה דעתך?

מנהל פורום תוספי תזונה