לימודי ייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

17/02/2015 | 15:02 | מאת: מושית

שלום, אני מורה לחינוך מיוחד זו שנה 10 (ח"מ כוללני הפרעות התנהגות קשות ומחנכת כיתה מקדמת). בלימודיי למדתי חינוך מיוחד תואר ראשון, הרחבת הסמכה בלשון והבעה ותואר שני בחינוך מיוחד- שילוב תלמידים עם לקויות למידה. בעבר רציתי מאוד ללמוד ייעוץ חינוכי, אך בשל הריחוק ממקומות לימוד זה לא צלח. כרגע מעוניינת מאוד ורואה את עצמי מאוד כיועצת ביה"ס. העבודה עם התלמידים מספקת כמורה, אך אני רואה שהמקצוע שוחק מאוד לעבודה לאורך זמן. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית. יפעת.

יפעת שלום רב, עבודת היעוץ החינוכי במסגרות החינוך המיוחד, הינן מרתקות ומאוד משמעותיות. אם את אוהבת את התחום ומתחברת אליו, נראה לי שתתרמי רבות מכך. בנוסף, היעוץ החינוכי יוכל לפתוח לך אופקים חדשים להתקדמות מקצועית בתחום הטיפולי. בהצלחה וכל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי