האם יש מרכיבים דומים לאומפרדקס וגביסקון?

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

04/06/2011 | 17:05 | מאת: איילה

לאחר תקופה ממושכת של שימוש באומפרדקס גיליתי שהוא מייצר לי צרות רבות ובטן סוערת בטרוף. הכל נרגע מרגע שהפסקתי פרט לבעיית הצרבת הקשה היומיומית. השתמשתי במשך שבועיים בטאמס ויחסית נעזרתי לענין הצרבת. משלא היה בבית המרקחת טאמס, המליצו לי על גביקסון ולהפתעתי הטרוף בבטן חזר. שאלתי היא אם יש חומרים משותפים לשתי התרופות אומפרדקס וגביקסון? תודה

04/06/2011 | 19:35 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

לא זה חומרים מקבוצות שונות אך יתכן שי מרכיבים "פסיביים" של הכדר שדומים או שזה צירוף מיקרים ואז כדי להפסיק וחכות להעלמות התופועות ולקחת שוב-אם זה חוזר-אזי זה נגרם ע" התרופה

05/06/2011 | 17:51 | מאת: ליאורה

היי איילה, אני סובלת כררונית מצרבת, וניסיתי הרבה מהתרופות המקובלות, ואני יכולה לשתף אותך בכך שלמרות סלידתי מכל הניו אייג' וכל זה, לקחתי בעצת חמותי תרופה טבעית לצרבות ולהפתעתי התופעת ממש התמתנה עד כדי הכחדה כמעט טוטאלית, קוראים לזה קרבוסינזין ואני ממש ממליצה בעיקר כי זה טבעי אז אין לזה תופעות לוואי או משהו.. נסי את זה, זה בטוח לא יזיק...

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי