מרירות בחלל הפה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

31/05/2011 | 09:01 | מאת: גלית

שלום, אני בת 38. אמא לשני ילדים ובריאה לחלוטין. מזה שלושה ימים הנוזלים שבפה שלי (הרוק)מרים. אני מרגישה את המרירות כשאני עושה את פעולת הבליעה. גם לאחר לקיחת סוכריה או מסטיק ואפילו שוקולד מתוק אני מרגישה את הבמרירות הזאת. כמובן שזה מוריד לי את החשק לאכול כי הכל מר לי. יש לציין שאינני שמנה כלל ולא סובלת ממחלות הקשורות לעיכול. ונונהגת לאכול הכל. אשמח להבין מה מקור המרירות ומדוע היא קיימת והאם עליי להמשיך בירור אצל רופא. תודה רבה, גלית

31/05/2011 | 22:30 | מאת: פרופ' רם דיקמן

יש להיוועץ ברופא שיניים ואם אינו מוצא הסבר אז ברופא פה ולסת.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי