בעיית רפלוקס מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

18/05/2011 | 19:28 | מאת: ירדן

שלום שמי ירדן בת 18 וסובלת מרפלוקס.רציתי לדעת מה קורה אם אני מרגישה קושי נשימה בלילה?ולחצים בחזה והאם זה קשור?ובנוסף אני משרתת בבסיס סגור שלא דואגים לי לאוכל מיוחד ואיני מוצאת אוכל מתאים כי הכל מלא שמן,מה אני יכולה לעשות והאם כדי לחיות על כדורים בלי שילוב תזונה נכונה??תודה

19/05/2011 | 11:04 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שלום ירדן את חייבת לדרוש יעוץ גסטרו + ומלצות לתזונה בהתאם כי תזונה זה חשוב כמו כן אם הרפלוקס שלך משמעותי את צריכה לקבת טיפול תרופתי בנוגעת לקוצר נשימה-בלילה -חשוב מאוד לא לאכול 4 שעות לפני שינה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי