רפלוקס ושטי או בעיית שוער ?

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

08/05/2011 | 23:15 | מאת: מוטי

רעייתי הינה חולת סכרת ונוטלת בנוסף לאינסולין, יום-יום כדור מסוג רמיטנס ו-אטורוסטאטין. בדרך כלל עם תחילת האכילה לאחר כמות מסויימת של אוכל נוצרת אצלה תופעת חנק ואי-יכולת בליעת המזון עד כדי תחושת חנק שמסתיימת לרוב בהקאה ורק כך מגיעה הקלה. אודה לכם אם תוכלו לאפיין את הבעיה ולאיזה רופא עליה לפנות לצורך קבלת טיפול מתאים.

09/05/2011 | 01:14 | מאת: פרופ' רם דיקמן

אשתך צריכה לפנות להערכת גסטרואנטרולוג הכוללת שיחה, בדיקת כל התרופות שהיא מקבלת, דרגת איזון רמת הסוכר בדם, סונר בטן, ביצוע גסטרוסקופיה, צילומי רנטגן מכוונים לאזור הבעייתי ומיפוי התרוקנות קיבה. בהצלחה.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי