צרידות - צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

18/04/2011 | 16:18 | מאת: מאיר

שלום,אני בן 42, סובל מזה כ- 8 שנים מצרידות ההולכת ומחריפה, לעיתים אני קם בבוקר בלא יכולת דיבור ,אם אני שר- אחרי מספר משפטים אני מצטרד , בד"כ אני מרגיש שהגרון יבש,ו,משהו" ( אולי ליחה ) תקוע לי בגרון. אובחנתי כסובל מצרבת,ריפלוקס ,אודם במיתרי הקול ,בלעתי אומפרדקס,ותרופות שונות,ושום דבר לא עוזר. לאחרונה,הומלץ על כדורי טננבלוט,זה עזר מעט,ואח"כ הצרידות חזרה מה ניתן לעשות ?

30/04/2011 | 22:48 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

יש לבצע בדיקות תפקודי הושט להדגמה ומדידה מדויקת של הרפלוקס כך יהי ברור יותר אם יש מקום לטיפול ניתוחי שאלה אם באמת מיצתה את מלאו הטיפול התרופתי- מינונים כפולים לתקופות בין 3-6 חודשים

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי