אכלזיה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

13/04/2011 | 17:45 | מאת: אריבי

מה יעזור לי לקבל החלטה,אם לעשות הרחבה או ניתוח,לאחר שהאבחנה היא אכלזיה,גיל 55?

16/04/2011 | 13:50 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

החלטה לא תמיד קלה.צריך יותר פרטים רפואיים וכמובן הרגשה שלך-אם אתה ער לכך שקיימת אפשרות של סיבוכים ? אם אתה יכול לסבול כאב שיש בזמן ההרחבה (אומנם קצר ) ?מה מצב בריאותך באופן כללי? מה נסיון שהצתבר במקום איפה אתה מבצע את ההרחבה ועוד בכל מקרה בהצלחה

31/08/2011 | 12:55 | מאת: אפי

אני גם בן 55 עם אכלזיה אשמח לחלק מידע:0524686020

31/08/2011 | 13:07 | מאת: אריבי

אפי שלום, למיטב זיכרוני,דברנו בעבר סיפרת לי שאתה בעל עסק בתחום המזון גר בשרון,סובל מאוד,מקיא הרבה פעמים ביום ולא עשית ניתוח או הרחבה בינתיים,כך שאנחנו באותו מצב בערך? האם התקדמת בטיפול או יש לך מידע,כי אני כל הזמן אוספת מידע,כדי להחליט על הטיפול המתאים ובגדול מאוד פוחדת מכל התערבות כירורגית.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי